"Medicina este știința și conștiința încălzite de iubire față de oameni."

Iuliu Hațieganu

Povestea PROFESSIONAL KLINIC a început din dorința de a oferi o alternativă profesionistă a sistemului medical din România și pentru ca pacienții noștri să fie mereu încrezători în serviciile oferite la cele mai înalte standarde și în dedicarea personalului medical.

Personalul nostru medical este unul profesionist, pregătit să intervină în orice situație cu care pacienții noștri se confruntă. Siguranța pacienților este grija noastră cea mai importantă, de aceea, selecția medicilor noștri se face pe baza a trei criterii care ne vor ghida mereu: calitatea umană, profesionalismul și perseverența.

VIZIUNE

Crearea unui centru multidisciplinar cu servicii medicale integrate de prevenție și diagnostic care să răspundă în permanență nevoilor tuturor pacienților noștri. Promovarea și pregatirea continuă a resurselor umane interne.

MISIUNE

Împreună cu rețeaua noastră internă de speciaiști muncim în fiecare zi pentru a oferi servicii complete de prevenție, diagnosticare corectă și tratament, dar și pentru a crea o relație de încredere cu pacienții noștri.

VALORI

Respect pentru viață

Servicii de calitate

Diagnostic corect și precis

TOP
WhatsApp chat